دجالواره وآسیب های آن

آسیب های ماهواره

دجالواره وآسیب های آن

آسیب های ماهواره

۱۶ مطلب در مهر ۱۳۹۳ ثبت شده است

باسمه تعالی

دجال واره

در دوران کودکی وقتی به نیمه شعبان نزدیک می شدیم آنچه بیشتر از همه ذهن ما را به خود مشغول می کرد گفتار و نقل پیران محل از دجال و خر دجال بود که آخرالزمان ظاهر می شود و آنقدر مردم را به خودش جلب می کند که یادشان می رود منتظر چه و که بوده اند و بی اختیار به دنبال او راه می افتند و همرنگی و تبعیت هر روز پررنگتر می شود…


سخنان حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری در برنامه سمت خدا مورخ 6 شهریور 1392

سوال - هر فردی باید خودش و خانواده اش عقل و شعور داشته باشند که هر چه می بینند روی شان تاثیر نگذارد. من و خانواده ام همه ی شبکه های ماهواره را نگاه می کنیم و هیچ تاثیری روی ما نگذاشته است. این موضوع به جنبه داشتن انسان ها برمی گردد. شما باید روی باطن انسان ها کار کنید نه ظواهر، راهنمایی بفرمایید.
شما طوری حرف می زنید که انگار تمام مشکلات جامعه ی ما از ماهواره است.اگر با نگاه نکردن به ماهواره مشکلات حل می شود ما این کار را نمی کنیم. شما ضمانت کنید که مشکل گرانی، ازدواج جوانان و مسکن حل می شود، من هم کاری می کنم که دیگر کسی ماهواره نگاه نکند. .......

دانلود کلیپ ماهواره

جهت دانلود کلیک کنید


.

دانلود کلیپ ماهواره

جهت دانلود کلیک کنید


.

دانلود کلیپ ماهواره

جهت دانلود کلیک کنید


.

دانلود کلیپ ماهواره

جهت دانلود کلیک کنید


.


چکیده

ماهواره، یکی ازرسانه های قدرتمند ارتباط جمعی به شمار می آید. این ابزار، به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود، قادر است پیام های تصویری را به دورترین نقاط منتقل کند و تعداد بی شماری از افراد را درسرتاسر دنیـا مـورد خـطاب قرار دهد. همـچنان کـه ماهــواره می تواند در هوشیار کردن، اطلاع رسانی و در حوزهْ پژوهش، سیاست و... نقش مهمی داشته باشد؛ برنامه های تخریبی و نابهنجاری نیز دارد؛ تا جایی که برخی از جامعه شناسان و کارشناسان فرهنگی را برآن داشته تا برای مصونیت جامعه انسانی، به ویژه نهاد خانواده چاره اندیشی کنند. بدین ترتیب، تأثیر برنامه های این ابزار قدرتمند بر افکار عمومی و عملکرد آن را به ویژه از نظر تربیتی و جامعه پذیری نباید از نظر دور داشت. نیازهای گوناگون و روز افزون انسان ها، سبب رشد کمی و کیفی رسانه ها شده است. در این میان، پیشرفت های غیر منتظره و نوین در زمینه ارتباطات، به وسیله رادیو، ماهواره، اینترنت ونظایر آن، دگرگونی های عمیق اقتصادی و اجتماعی را به همراه آورده و این پرسش را پیش روی ما نهاده که به منظور هم گام شدن با آن ها و بهره وری مطلوب از آن ها، باید چه شیوه ها وابزارهایی را برگزید تا در جامعه نیز فضایی در خور پذیرش آن ها به وجود آید. در این گفتار، بیش ترین توجه به ماهواره و نقش آن در خانواده و آسیب شناسی استفاده از آن ، به روش کتابخانه ای معطوف شده است. ..........


همین چند وقت پیش رسانه‌ها خبری را منتشر کردند که جوانی تحت تأثیر برنامه‌های ماهواره خواهر زاده کودک خود را به قتل رساند. در برنامه‌های این شبکه‌ها صحنه‌های خشن بدون توجه به سن مخاطب نمایش داده می‌شود و مسلماً افراد چه بخواهند و چه نخواهند  این برنامه‌ها در ضمیر ناخود آگاه آنها تأثیر می‌گذارد


کارشناس مسائل رسانه‌ حجت‌الاسلام جواد نصرالله‌پور در گفتگویی با فارس به سوالاتی پیرامون  ماهواره در جامعه ایرانی جواب داده است که به قسمتی از این گفتگو  که به یازده آسیب شبکه های ماهواره ای اشاره کرده است اشاره می کنیم

به نظر شما چرا طیف گسترده‌ای از مردم به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای اعم از خبری و یا شبکه‌های فیلم و سریال و سرگرمی‌ رو می‌آورند؟

ماهواره

وی دلایل استقبال از شبکه‌های ماهواره‌ای  را  مسائل  مختلف و متعددی می داند که.دلیل اصلی و مهم آن نیاز مخاطب است که شاید در شبکه‌های داخلی پاسخ مناسبی برای نیازش پیدا نکرده است. و از میان ده‌ها اثر تخریبی و آسیبی که برنامه‌های ماهواره‌ای دارد بنده به 11 مورد اشاره می کند:

1- ترویج خشونت

یکی از مهمترین و آشکارترین آسیب‌های فیلم‌ها و برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای و بازی‌های رایانه‌‌ای خشن غربی، افزایش خشونت در جامعه است.

همین چند وقت پیش رسانه‌ها خبری را منتشر کردند که جوانی تحت تأثیر برنامه‌های ماهواره خواهر زاده کودک خود را به قتل رساند. در برنامه‌های این شبکه‌ها صحنه‌های خشن بدون توجه به سن مخاطب نمایش داده می‌شود و مسلماً افراد چه بخواهند و چه نخواهند  این برنامه‌ها در ضمیر ناخود آگاه آنها تأثیر می‌گذارد گاهی خصوصاً در فیلمهای سه بعدی چنان هنرمندانه صحنه‌ها را ساخته‌اند که افراد انگار که آموزش خشونت می‌بینند و در صحنه‌های مشابه آن صحنه، ناخودآگاه رفتاری مشابه آن را انجام خواهند داد.....


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ماهواره بافت اجتماعی کشور را به هم ریخته است، از دولت و مجلس خواست اقدامات لازم را برای مقابله با گیرنده‌‌های ماهواره‌ای اعمال کنند.


هشدارعلم الهدی درباره ماهواره

آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با فارس‌ با ابراز نگرانی از افزایش گیرنده‌های ماهواره‌ای در کشور از دولت و مجلس خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از انحرافات در جامعه اعمال کنند.

وی با بیان اینکه اکنون شبکه‌های ماهواره‌ای نه تنها از طریق دیش، بلکه از طریق فناوری‌های نوین و با هزینه‌ کم قابل دریافت هستند، افزود: به نظر می‌رسد بهترین راه برای مقابله با ماهواره فیلترکردن تمامی شبکه‌های مستهجن و غیرسالم آن است که در این راستا دولت باید با استفاده از فنآوری روز اقدام به مسدودکردن شبکه‌های غیراخلاقی ماهواره کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نیروی انتظامی می‌تواند با فروشندگان ماهواره برخورد کند، گفت: اینکه گفته می‌شود باید با تک تک کسانی که ماهواره دارند، برخورد شود، نمی‌تواند راهکار مناسبی برای مقابله جدی با گیرنده‌های ماهواره‌ای باشد.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه ماهواره بافت اجتماعی کشور را به هم ریخته است، تصریح کرد: برای حراست از بافت فرهنگی و اجتماعی کشور باید با گیرنده‌های ماهواره‌ای مقابله شود چرا‌که این گیرنده‌ها به دنبال اختلالات عمیق فرهنگی و دینی در بطن جامعه هستند......


 

سردار محمدرضا نقدی در مجمع بسیج  شهرستان لاهیجان با موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: مقاومت در مسیر مبارزه است.

وی نخستین رسالت هر بسیجی را ایستادگی بر مواضع ولایت دانست و اظهار کرد: اگر درست و عمیق شرایط کار را درک نکنیم بقیه موارد نیز تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: بسیجی هر روز سخن امام و ولی خود را درک می‌کند و بر اساس آن به میدان می‌آید.

وی با بیان اینکه عقل به انسان می‌گوید منفعت خود را در نظر بگیرد، تصریح کرد: مبارزه سختی دارد اما نباید آن را کنار گذاشت و عقلی که این ضرر را ترجیح می‌دهد انتخاب درست در زمان پذیرش خطر و ضرر را از دفع آن کمتر می‌داند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، خطر و ضرر منافق را بیشتر از خطر و ضرر مبارزه دانست.

نقدی با بیان اینکه مشکل همواره وجود دارد، افزود: مشکل را انسان‌های خردمند و با عزت می‌پذیرند و به تعالی می‌رسند و انسان‌های بی‌خرد از آن فرار می‌کنند............


چندهفته ای است که رسانه های غربی هجمه ضدفرهنگی خود برای ترویج سبک زندگی سکولار و تبلیغ آزادی های بی قید و بند را شدت بخشیده اند.


جنجال رسانه های غربی علیه ارزش ها و باورهای اسلامی-ایرانی نشان می دهد که بدون شک استحاله فرهنگی و اجتماعی و تغییر هویت کشورها، برای قدرت های استعماری اهمیت بیشتری از مسائل سیاسی دارد.

رقص ماهواره برای حجاب و جمعیت !

اگر مجموعه فعالیت های ضدفرهنگی رسانه های غربی طی هفته های گذشته را خلاصه کنیم، باید بگوییم تمام خواسته هایشان از جامعه و دولت ایران موارد زیر بوده است:

1. جمعیت ایران نباید افزایش پیدا کند.

2. زنان ایرانی باید حجاب را از سر بردارند.

3. رقص باید در اماکن عمومی ایران آزاد شود.

4. چارچوب شرعی روابط زن و مرد باید شکسته شود.

1. مخالفت با افزایش جمعیت در ایران

تدبیر حکیمانه رهبر انقلاب در توصیه به ازدیاد نسل و هشدار معظم له نسبت به عواقب کاهش جمعیت جوان -که با تنظیم سیاست های جمعیتی و عملیاتی شدن آن همراه شد- ناخرسندی بیگانگان را به همراه داشت.

بی بی سی فارسی (BBCPersian) :

«بسیاری از کارشناسان با اشاره به محدودیت‌ امکانات طبیعی از جمله کمبود شدید آب و همچنین وجود پدیده مزمن بیکاری در ایران، افزایش جمعیت را به معنی تشدید مشکلات موجود و زمینه‌ساز ایجاد بحران‌های اجتماعی و اقتصادی داخلی و حتی درگیری‌های منطقه‌ای در آینده دانسته‌اند.»[!]

«گفته می شد که جریانات سال 2009 [فتنه88] در ایران تکرار نخواهد شد، چون تورم جوانان از بین رفته است. با افزایش جمعیت و ایجاد تورم دوباره جوان، خود رژیم باید نگران آینده اش باشد.»[!]

رسانه دولتی امریکا "بی حجابی" را از لوازم رسیدن به "جامعه مدنی" معرفی می کند!

رادیوفردا (radiofarda) :

«کم نبوده‌اند کسانی که علاقه و تأکید رهبر جمهوری اسلامی را با اهداف و مقاصد دیگری، از افزایش جمعیت مسلمانان به ویژه شیعیان گرفته تا تأمین نیروی نظامی برای جنگ‌ها و درگیری‌های احتمالی ایران در آینده و تغییر کارکرد و نقش اجتماعی زنان حاضر در جامعه به مادران در خانه‌ها، توضیح داده و تفسیر کرده‌اند.»

دویچه وله (DeutscheWelle) :

« نگاه کلی حاکمیت، حذف زنان از جامعه است.»[!]

همه این خبرسازی ها و جنجال آفرینی ها در حالی صورت می گیرد که همین رسانه ها چند سال پیش به نقل از نتایج «بیست و پنجمین کنگره بین المللی جمعیت» تصریح کردند: «آنچه جمعیت شناسان و اقتصاددانان را نگران می کند، پیر شدن روزافزون جمعیت جهان به دلیل کاهش میزان باروری است که پیآمد محتوم آن افزایش جمعیت کهنسال است... جمعیت ایران پیرتر شده و میانه سنی آن از بیست سال به بالای بیست و سه سال رسیده است.»

بخشی از هجمه سایت های غربی با تیترهای ضدجمعیتی

رقص ماهواره برای حجاب و جمعیت !

 


به تازگی شبکه‌های ماهواره‌ای، تاکتیک تازه‌ای را برای فروش بیشتر محصولات مرتبط با حوزه سلامت در پیش گرفته‌اند و در این تاکتیک تلاش می‌کنند با استفاده از علاقه مخاطبان به مباحثی مانند لاغری و زیبایی برای فروش محصولات خود و جذب مخاطبان بیشتر امتیازاتی مانند ارسال رایگان، هدایای ویژه و همچنین اشتراک 6 تا یک ماهه محصولات خود و مواردی از این نمونه را تبلیغ کنند.


این در حالی است که به باور بسیاری از کارشناسان حوزه رسانه، این روزها شبکه‌های ماهواره‌ای از تاکتیک «سلامت علیه سلامت» استفاده می‌کنند و علاوه بر کسب درآمد و فروش محصولات به دنبال تاثیر تدریجی بر روند سلامت در کشور بویژه سلامت نسل جوان هستند.

تبلیغات ماهواره

 فاز تازه ماجرا

این روزها یکی از دغدغه‌های اصلی کارشناسان و مدیران حوزه سلامت، مقابله با آسیب‌های مخرب در این حوزه مانند خرید و فروش داروهای غیرمجاز و تقلبی لاغری و زیبایی است اما در نقطه مقابل در فاز تازه فعالیت شبکه‌های ماهواره‌های 2 موضوع در دستورکار قرار گرفته است: 1– گرایش جوانان به داروهای خارجی و دورشدن از تولیدات داخلی 2- ترویج تدریجی اعتیاد و داروهای روانگردان در پوشش فروش داروهای لاغری. این در حالی است که در ماه‌های گذشته شبکه‌های ماهواره‌ای جدید و متفاوتی بین انبوه شبکه‌ها راه‌اندازی شده است. بیشتر برنامه‌های این شبکه‌ها مجری‌محور است و برنامه به صورت زنده پخش می‌شود. شاید در نگاه اول این برنامه‌ها همانند بسیاری از برنامه‌های معمولی و روتین ماهواره‌ای باشد که یک مجری یا «شومن» از آن سوی مرزها برنامه را اجرا می‌کند و با موسیقی و ترانه‌های جوان‌پسند به دنبال جذب مخاطب بویژه جوانان است اما با نگاهی دقیق و موشکافانه به عملکرد و چگونگی اجرای چنین برنامه‌هایی از سوی مجریان می‌توان به تاکتیک ویژه گردانندگان این شبکه‌ها برای ترویج بی‌حجابی و استفاده از شگرد «سلامت علیه سلامت» اشاره کرد.

اینکه چرا و به چه دلیل شبکه‌های تازه تاسیس ماهواره‌ای برای فروش بیشتر محصولات نه‌چندان مرغوب خود این تاکتیک تازه را در دستور کار قرار داده‌اند و برای مقابله با این تاکتیک چه تکنیکی باید در دستور کار متولیان امر در کشور قرارگیرد، پرسشی است که پاسخ آن را از کارشناسان و جامعه‌شناسان جویا شده‌ایم


 هریک از ما بگونه ای متفاوت از ماهواره و اینترنت استفاده می کنیم، این ابزار مانند تیغی دو لبه است که هم بوسیله آن می توان بیمار در حال مرگ را جراحی کرد و از مرگ حتمی نجات داد و هم با آن جانی را ستاند.


بسیاری از کارشناسان تربیتی و خانواده معتقدند، با برنامه ریزی صحیح و فعالیت های فرهنگی و قرار دادن سبک و روش زندگی جوانان در مسیر درست، می توان باورهای اعتقادی آنها را تقویت کرد و موجبات یک ارتباط سالم و قانونمند را برای آنان به عنوان عضوی از جامعه فراهم ساخت.

ماهواره و اینترنت

خانواده، مدرسه و رسانه ها از جمله ابزارهایی هستند که می توان از آنها برای تعمیق ارزش‏های اسلامی و ملی و آگاه کردن جوانان بهره گرفت.

هرچند توجه به نیازهایی چون حس زیبایی دوستی، آراسته بودن و تنوع طلبی جوانان و تلاش برای ارائه پاسخ منطقی و متناسب با این نیازها بر اساس الگوهای دینی و ملی نیز می تواند ما را در موفقیت در این مهم یاری رساند.حال آنکه آگاهی بخشی و تقویت احساس ارزشمندی در فرزندان، بصیرت خانواده ها و پایبندی به آموزه های دینی از عوامل مهمی هستند که خانواده را در برابر تهاجم فرهنگی بیگانه، بخصوص اینترنت و ماهواره واکسینه می کند.

فرزندان ما باید با نحوه مدیریت هیجانات و علاقه های خود آشنا باشند، توانایی «نه» گفتن به برنامه ها و سایت های مخرب رسانه های بیگانه ضرورت دارد، آنها باید قدرت تشخیص برنامه های آموزنده و مفید را از برنامه های مبتذل این وسایل داشته باشند و از محتوای ارزشمند آن به عنوان یک عامل موثر در افزایش دانش خود بهره ببرند.....


مقدمه اول: «وقتی انسان، تجهیز، صف آرایی، دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ فشرده شده علیه انقلاب، امام خمینی و آرمانهای نظام اسلامی را می بیند وجود این جنگ نرم را باور می کند هرچند ممکن است عده ای اینها را نبینند.»

مقدمه دوم: «امروز جمهورى اسلامى و نظام اسلامى با یک جنگ عظیمى مواجه است، لیکن جنگ نرم  که دیدم همین تعبیر «جنگ نرم» توى صحبتهاى شما جوانها هست و الحمدللَّه به این نکات توجه دارید؛ این خیلى براى ما مایه‏ى خوشحالى است خوب، حالا در جنگ نرم، چه کسانى باید میدان بیایند؟ قدر مسلّم نخبگان فکرى‏اند. یعنى شما افسران جوانِ جبهه‏ى مقابله‏ى با جنگ نامید.»(بیانات در دیدار دانشجویان،۴ شهریور ۱۳۸۸)


ماهواره جاسوسی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

ماهواره جاسوسی (به انگلیسی: spy satellite) که به طور رسمی به آن ماهواره اکتشافی (به انگلیسی: reconnaissance satellite) گفته می‌شود یک نوع ماهواره دیدبانی زمین یا ماهواره مخابراتی است که برای منظورهای نظامی یا جاسوسی استفاده می‌شود.

ادامه ...........